tirsdag den 18. juni 2013

John Deere er altid et skidt foran

Hvis du leder efter en maskine til at tilføje til din maskinpark, bør du altid overveje John Deere. John Deeres produkter er pålidelig og altid til at stole på, ligemeget hvilket job du skal have udført. Det er ikke uden grund at sætningen ”intet kører som en John Deere” ofte bliver brugt af John Deere ejere.
Deere & Company blev grundlagt i 1837 af John Deere – en ung smed fra Vermont. Det hele startede med at den unge smed producerede en stålplov, som han opfandt, for at gøre livet som landmand lettere. Ploven blev en succes med det samme, og denne opfindelse blev startskuddet til en hastigt voksende virksomhed. I 1871 revolutionerende virksomheden hele landbruget, da de var de første til at opfinde en plov, som man kunne sidde på, mens man pløjede. I 1923 lancerede John Deere deres første traktor, og at denne traktor var i produktion i hele 30 år, er et bevis for John Deeres øjeblikkelige succes.

John Deere er ikke stoppet med at udvikle sin forretning. Det er næsten 100 års siden at de lancerede deres første traktor, og i dag er virksomhedens portefølje af maskiner længere end alle andre mærkers. I dag er der tæt på 451 forskellige modeller af landbrugsmaskiner under John Deere mærket. Denne liste bliver længere og længere, og for hver gang de lancerer en ny maskiner, revolutionerer de industrien, hvilket sætter et hårdt pres på de andre mærker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar