mandag den 5. august 2013

TopGear roser den nye Unimog


Sjov artikel fra TopGear om Mercedez Unimog, som vi har oversat:

Der er ingen vej udenom det: menneskehedens fremtid er dødsdømt. Vi vil (næsten) helt sikkert enten A) blive ramt af et Zombie-angreb eller B) blive tvunget til at leve i en verden, hvor Justin Bieber bliver ved med at udgive succesrige musik-udgivelser.

Heldigvis har Mercedes konstrueret et køretøj, som er skabt til disse tilstande. Den hedder Unimog, og den er blevet opdateret, og det gør os vildt begejstrede.

Ser du, Unimoggen er et monster, som bogstaveligt kan køre over alt, og det synes vi er beundringsværdigt. Den nye generation af Unimog-køretøjer er ændret drastisk. Førehuset i den nye Unimog er blevet ændret. Derudover er den lavet med et helt nyt hydraulik-system og synergisk trækkræft, som  tillader skift fra manual gearing til hydrostatisk gearing, mens man kører.

Den har også fået et nyt design, og man kan vælge den nye "BlueEfficiency" motor, som gør, at den lever op til de nye Euro VI regulativer, hvilket betyder at den er mere brændstof-effektiv end tidligere.

Den har et multifunktions-rat, justerbar ratstamme, et bedre aircondition system med forbedret flow af luft, hvilket er perfekt til når man skal køre fra en gruppe af teenage zombier.

Motoren fås med enten fire eller seks cylindre, med motorydelse fra 156 hestekræfter til 354 hestekræfter.

Mercedes garanterer at den nye Unimog er langtidslevende, robust og pålidelig, og vi giver dem ret. Alle maskiner med evnen til at køre over 1200 mm vand og evnen til at køre op af en bakke på 45 grader er perfekte til tilstande, hvor Zombier og Bieber udgivelser er reelle farer.


                        Her er den nye Unimog, der vækker vild begejstring hos folkene bag Top Gear!
.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar