fredag den 3. maj 2013

100 år med Claas landbrugsmaskiner


Claas er en verdenskendt producent af landbrugsmaskiner. Virksomheden har hovedsæde i Harsewinkel i Tyskland. I år fejrer de 100 års jubilæum.

Claas blev grundlagt i 1913, og siden da har de høstet mere og mere popularitet. Siden den spæde start har virksomheden fokuseret på produktion af høstemaskiner, og de er i dag verdens største producent af mejetærskere. Virksomheden har altid været god til at udvikle nye maskiner, og specielt Claas traktorer og mejetærskere er kendt for høj kvalitet. Ud over produktion af traktorer og majetærskere, har virksomheden slået sig ned på produktion af andre høstmaskiner, slåmaskiner og høvendere.

Den mest kraftfulde af Claas’ traktorer er Class Xerion 3800. Det er en imponerende maskine – stor, stærk og som sagt, er det en kraftfuld maskine der kan bruges alle jordbunde. Under motorhjelmen finder man en Caterpillar 8,8L 6 cylinder diesel motor som har op til 379 hestekræfter – det taler for sig selv. Derudover er en af Xerion 3800s største forcer i forehold til andre traktorer i dens klasse, at den har et smart og innovativt styresystem, som gør den nem at styre, dens store størrelse til trods. Førerhuset er stort og behageligt. Claas Xerion 3800 er ligesom Claas’ andre traktorer anbefalelsesværdige til landmænd, som godt kan lide at gøre arbejde så nemt som muligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar