mandag den 26. november 2012

Kæmpe traktor snyder druknedøden


Denne video af en kæmpe brugt traktor fra Rusland af mærket Kirovec K-701 går lige nu verden rundt, og har i skrivende stund 1,1 million visninger på youtube. Se videoen hvor den massive russisk traktor redde sig selv fra næsten sikker katastrofe. Hvis du aldrig har hørt om en russisk Kirovec K-701 traktor så fortvivl ikke, det er også første gang jeg hører om den. Jeg ved ikke hvordan denne tonstunge knækstyrede traktor endte i midten af ​​en flod, men vi har i hvert fald set skøre ting ske i Rusland.

Videoen er kommet langt omkring og selv på Traktorgalleri bliver der snakket om den. Se her på Traktorgalleri's traktor forum. På Traktorgalleri's forum beskriver nogle af brugerne deres egne erfaringer med den store Kirovec K-701 traktor og en bruger fortæller at motoren en det store traktor er en 22,5 liters V12. En anden fortæller at traktoren fåes med både en V8 og V12 dieselmotor. Hvad der er mere interessant er brugeren der fortæller at en Kirovec traktor brugere ikke mindre end 100 liter diesel i timen og faktisk er samme motor som i en T-34 kampvogn.

I videoen ser vi den massive gule traktor stikke halvvejs op af floden, der som en ubåd bryde overfladen og man kan med det samme se, at det er en mægtig russisk Kirovec K-701 traktor. Jeg var sikker på at medmindre føreren skabte en slags mirakel ville den kæmpe brugte traktor være i alvorlig fare for at gå tabt i floden. Nå, idet dette en russisk video og alt, forvente det bedste og bedste vi mener skøreste mulige resultat.

Traktoren har 16 cylinder turbodiesel motor og føreren bruger alle motores kræfter i hans kamp mod floden. Samtidig har den massive traktoren en enorm trailer hægtet på, det ses først når traktoren kommer op af vandet. Det viser præcis hvor dybt vandet er når både trailer og traktor er helt væk.

Videoen viser hvad der sker, når føreren sætter traktoren massive hjul i lav gearing og alle 16 cylindre samt turbo motoren på prøve. Denne tilsyneladende håbløse situation ændres hurtigt til en af ​​de mere imponerende og vanvittige inddrivelser vi nogensinde har set.

Med 4WD(4x4 - firhjustræk) og en fod af bly, klarede traktorføreren det og den store gule Kirovec traktor overlevede. Hvis du har nogen tvivl om muligheden af massive dæk, låste aksler, og meget lav gearing, kan denne video vise dig, at alle tre ting kan klare alt.

Det er værd at bemærke, at traktoren forsøger at krydse floden fra højre til venstre i starten af videoen, men at det faktisk er forenden af ​​traktoren. Han forsøger at kravle ud af floden venstre mod højre.
Hvis man skulle finde et alternativ til en Kirovec monster traktor skal man nok kigge efter en John Deere 9410R, men det bliver svært at finde en præcis lige så unik traktor.